2019. április 18

Nyári táborra jelentkezés 2019-benMint 2005-óta mindig, idén is szerveztünk táborokat az aktív pihenésre vágyó vakációzók részére. A hagyományos sporttáborok mellett ebben az évben már egy kicsit nyugisabb programot is szerveztünk “Sporttábor light” néven, és természetesen az ovisokat sem hagyjuk mozgás, és főleg úszás nélkül.

A táborra való jelentkezés merőben megváltozott az eddig megszokotthoz képest. Ettől a szezontól kezdve már csak online formában lehet hozzánk jelentkezni, úgy is mondhatjuk, hogy most már csak okosban nyomjuk. 😉 Gyakorlatilag egy webshopot hoztunk létre, így a netes vásárlásoknál megszokott formában lehet foglalásokat leadni a táborainkra.

A https://portal.szegedsport.hu oldalon regisztrálni kell, majd a választott tábort az ikonra kattintva a kosárba kell helyezni. Minden tábortípus miden turnusát külön termékként regisztráltuk a könnyebb használat kedvéért.

Az adott turnusokra a kezdést megelőző hét csütörtök délig lehet jelentkezni, illetve ugyan eddig lehet lemondani a már foglalt időpontokat. Erre azért van szükség, mert itt már konkrét létszámot kell tudnunk a tízórai/ebéd rendeléséhez. Azonos árú táborok esetén ugyan eddig az időpontig lehetőség van a változtatásra is, tehát ha kiderül, hogy az a turnus még sem felel meg a család nyári programbeosztásának, akkor át lehet tenni másik időszakra a foglalást.

A korsárba helyezést követően egy több lépcsős adatlapot kell kitölteni, amely számunkra is kötelező elemeket, illetve olyan kérdéseket tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek, vagy nagyban megkönnyítik a munkánkat a táboroztatás során. Ha mindent sikerült kitölteni, akkor már csak a fizetés van hátra, melyet az OTP Simple Pay-en keresztül lehet intézni.

Ha minden kerek, akkor a regisztrált e-mail címre küld a rendszer egy, a kitöltött adatok alapján generált visszaigazolást, majd valamivel később (de még a tábor kezdete előtt) a számlát is eljuttatjuk ugyan ezen a csatornán keresztül Nektek.

Röviden ennyi. Nagyon reméljük, hogy hiba nélkül beindul a rendszer, és mindenki számára leegyszerűsödik a táboros jelentkezésekkel kapcsolatos intézkedés.

Gyertek, sportoljunk, mókázzunk! Mi már nagyon várjuk…

Szólj hozzá!