2019. április 18

2019-es nyári táborokLassan itt a vakáció, jöhetnek a nyári táborok. Az idén egy új tábortípust is bevezettünk, reméljük elnyeri a tetszéseteket. Íme tehát az idei felhozatal:

Klasszikus Némó Sporttábor

Az előző években már bevált formula, némi csavarral. Természetesen úszásoktatás/kondicionáló úszás van a csomagban minden délelőtt, és továbbra is maradtunk a lovaglás, foci, tenisz vonalon, ami a választható sportot illeti. Ezek is lemennek még az ebéd előtt, majd a délutáni programok a teljesen felújított Sziksóstói Szabadidőparkban lesznek. Itt van lehetőség strandfocizni, strandröplabdázni, tudunk tartani funkcionális tréningeket és lesz egy vízi akadálypálya, ami hasonlít az exatlon pályáihoz. Természetesen sokat strandolunk, evezünk, és jelenleg is tárgyalásokat folytatunk egy kajakpóló pálya kölcsönvételére. Szóval lesz itt minden, ami víz és sport.

Napi két étkezést biztosítunk, ételallergia nem akadály. A helyszínek között saját buszainkkal szállítjuk a gyerekeket, a foglalkozásokat szakképzett edzők/oktatók vezénylik.

Light sporttábor

Ez a formula az idei újítás. Az úszásoktatás/kondicionáló úszás alap (a suszter meg a kaptafa mintájára), viszont itt nem kell másik sportot választani. Ez a tábortípus kevésbé gyermekpróbáló, mégis rengeteg mozgás, móka és kacagás van benne. A programok nagy része a teljesen felújított Sziksóstói Szabadidőparkban lesz, a fentebb említetteknek megfelelően strandfoci, strandröpi, vízi akadálypálya, strand, csúszda, és hogy ismételjem magam minden, ami víz és sport.

Ebben is van napi két étkezés, ételallergia nem akadály. Saját buszokkal utazunk, oktatóink szakirányú felsőfokú végzettséggel és sok éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Ovis sporttábor

Hetedik éve szervezzük, nagy siker volt eddig, reményeink szerint az idén is így lesz. Vízhezszoktatás/úszásoktatás van minden reggel, majd csupa mókás program. Egyik délután elvisszük a picúrokat lovagolni, de lehetőség lesz a Szikin egy komplett minivárosban játszani, strandolni, csúszdázni, szervezett és szabad játékokon részt venni, és mókás óvodai foglalkozásokon részt venni. A gyerkőcök felügyeletét szakképzett óvodapedagógusokra bízzuk, az oktatást pedig a már említett, sokat próbált és tanult kollégáink végzik. Ebben a táborban lehetőséget biztosítunk az ebéd utáni pihenésre is.

Napi két étkezés (ételallergia nem akadály), saját buszos szállítás.

Röviden ennyi. Ha további információra van szükség, akkor először klikk ide, ha itt sincs válasz, akkor szívesen segítünk a 70 386 9175-ös telefonszámon vagy az info@nemouszosuli.hu emil címen. Aki naprakész akar lenni az újdonságokkal kapcsolatban, az kövessen minket a facebook-on, ezen az oldalon.

A végére maradt a legnagyobb újdonság. Idén már online lehet jelentkezni a táborainkba, amelyet a https://portal.szegedsport.hu oldalon lehet megtenni. Erről bővebben itt írtunk.

Nagy szeretettel várunk mindenkit! Mi már nagyon várjuk, számoljuk a napokat… 😉

Szólj hozzá!