2018. május 16

Nyári sporttáborok iskolásoknak és ovisoknakKözeleg a vakáció, lassan ideje megtervezni a gyerkőc nyári szabadságát, értesíteni a nagyikat a várható terhelésről, és kiválasztani a nyári táborokat. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani – az alábbiakban összefoglaltuk, hogy mire számíthat az, aki hozzánk íratja be a lurkót egy kis sportolással egybekötött élményteli szórakozásra.

Táboraink napközis jelleggel működnek, heti turnusokban. 2018. június 18-tól augusztus 17-ig az iskolásokat, július 2-től augusztus 3-ig az ovisokat is várjuk.

Kezdjük a nagyobbakkal. Az iskolás táborokban a leglényegesebb rész az úszás (a suszter maradjon a kaptafánál alapon), amihez egy másik sportágat kell választani a foci, tenisz, lovaglás menüből.

A délelőtt folyamán minden gyermek egy-egy óra úszásoktatáson/kondicionáló úszáson (a képzettségének megfelelően) és a választott sportágnak megfelelő foglalkozáson vesz részt, melyeket szakképzett oktatók vezetnek. Igyekszünk úgy csoportosítani ezeket az órákat, hogy a kánikulában már fedett helyen legyenek a résztvevők.

Ebéd után változatos programokkal várjuk a jelentkezőket. Hétfőnként az elmúlt évek legsikeresebb rajz- és animációs filmjei közül nézünk egyet-egyet a Cinema City-ben, keddenként görkorcsolyázunk (még nem akarjuk elkiabálni, de az utolsó hetekben talán jégkorcsolyázunk, de ez még titkos) a Jégpályán, szerdánként strandolunk és vizi versenyzünk a tiszaszigeti strandon, csütörtökönként fákon csúszunk-mászunk az Eko-parkban, péntekenként játékos vetélkedőkön veszünk részt, arcot festünk, kézműveskedünk, búcsúzkodunk.

Az ovisok esetében is igaz, hogy reggel egy óra úszásoktatáson vesznek részt – ők a Sportuszodában ügyeskednek. A délelőtt további részében (már ami marad az öltözködés/tízórai/átbuszozás után) a Relaxo Squash Clubban játszanak szervezett- és szabad formában. Ebéd után van lehetőség egy kis pihenésre, majd délután ők is beindulnak egy kicsit. Hétfőn lovagolni megyünk, kedden játszóházba, szerdán strandolni, csütörtökön kalandparkba, pénteken pedig közösen bandázunk az iskolásokkal, arcot festünk, ügyeskedünk, játszunk, búcsúzkodunk. Minden héten az egyik délelőtt egy órát az Indiso Sóklinikán töltünk, ahol egy irányított foglalkozás közben tisztítjuk a légzőszerveinket.

A résztvevőknek tízórait és ebédet biztosítunk. A tábor helyszínei között a gyermekeket saját buszainkkal szállítjuk.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján iskolás táboraink a 6-12 éves korosztály számára jelentenek örömteli kikapcsolódást, míg az ovis változatban a 4-6 éves korosztály mulat önfeledten.

A csoportok létszáma limitált, a helyek feltöltése jelentkezési sorrendben történik. Feliratkozni a 70 386 9175-ös telefonszámon, az info@nemouszosuli.hu, illetve személyesen az Újszegedi Sportcsarnok aulájában lévő irodánkban lehet hétköznapokon 8-18 óráig.

Részletes információk: nyaritabor.nemouszosuli.hu

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szólj hozzá!