2014. május 15

Úszótábor ovisoknakImmár ötödik alkalommal táborozhatnak nálunk ovisok napközis rendszerű, nyári sporttábor keretein belül. Az idei turnusok július 3-tól 28-ig tartanak.

IMG_1437

A program középpontjában természetesen az úszásoktatás áll. Minden délelőtt másfél órán keresztül okítjuk a palántákat a saját tudásszintjüknek megfelelően, majd a foglalkozások végén némi csúszdázással zárunk.

A délelőtt további részében többféle sport kipróbálására van lehetőség, valamint szakképzett óvónők felügyelete mellett lehet játszani, mókázni, rajzolni, építeni.

IMG_1607

Ebéd után egy óra csendes pihenő következik – akik erre nem tartanak igényt, természetesen az előző bekezdésben vázolt tevékenységekkel is eltölthetik ezt az időt. Délután lovaglás, kalandpark, sor- és váltóversenyek, sárkányhajózás, játszóház, Indiso Sóklinikai foglalkozás szerepel a programban.

IMG_1411

A pindúrokat a helyszínek között saját buszainkkal szállítjuk. A programokon sok-sok fényképet készítünk, melyeket minden résztvevő letölthet egy jelszó segítségével a tábor végeztével honlapunkról.

IMG_1804

A fent vázolt vakáció-akció limitált létszámmal zajlik, a feliratkozás érkezési sorrendben történik.

További információ, beiratkozás: 70 386 9175

A bejegyzésben látható fotók korábbi ovis táborokban készültek.

Részletes információk, turnusok, árak, tudnivalók itt találhatóak.

Gyertek, várunk, jó lesz! 😉

Szólj hozzá!