2013. május 13

Némó nyári sporttáborokIMG_0980Közeleg a vakáció, lassan ideje megtervezni a gyerkőc nyári szabadságát, értesíteni a nagyikat a várható terhelésről, és kiválasztani a nyári táborokat. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani – az alábbiakban összefoglaltuk, hogy mire számíthat az, aki hozzánk íratja be a lurkót egy kis sportolással egybekötött élményteli szórakozásra.

Táboraink napközis jelleggel működnek 2013. június 17-től augusztus 16-ig – heti turnusokban. Természetesen a leglényegesebb rész az úszás (a suszter maradjon a kaptafánál alapon), amihez egy másik sportágat kell választani a foci, tenisz, squash, aerobik és lovaglás menüből._IGP9587

A délelőtt folyamán minden gyermek egy-egy óra úszásoktatáson/kondicionáló úszáson (a képzettségének megfelelően) és a választott sportágnak megfelelő foglalkozáson vesz részt, melyeket szakképzett oktatók vezetnek. Igyekszünk úgy csoportosítani ezeket az órákat, hogy a kánikulában már fedett helyen legyenek a résztvevők.

Ebéd után változatos programokkal várjuk a jelentkezőket. Hétfőnként az elmúlt évek legsikeresebb rajz- és animációs filmjei közül nézünk egyet-egyet a Cinema City-ben, keddenként az Eko Parkban lévő Kalandpark pályáin mászkálunk, szerdánként görkorcsolyázunk a Ligetben, csütörtökönként csúszdázunk, pancsolunk, brűgölünk a SZUE-ban, péntekenként játékos vetélkedőkön veszünk részt, arcot festünk, kézműveskedünk.

_IGP2366A résztvevőknek tízórait és ebédet biztosítunk. A tábor helyszínei között a gyermekeket saját buszainkkal szállítjuk.

Az elmúlt hét év tapasztalatai alapján táboraink a 6-12 éves korosztály számára jelentenek örömteli kikapcsolódást.

A csoportok létszáma limitált, a helyek feltöltése jelentkezési sorrendben történik. Feliratkozni a 70 386 9175-ös telefonszámon, illetve személyesen az Újszegedi Sportcsarnok aulájában lévő irodánkban lehet hétköznapokon 8-18 óráig._IGP2293

Részletes információk: nyaritabor.nemouszosuli.hu

Az elmúlt évek táboros fotói megtekinthetők: www.facebook.com/NemoUszosuli

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szólj hozzá!