2013. június 11

Közkívánatra: idén már ovisoknak is szervezünk tábortKilencedik éve kínálunk tartalmas és sportos kikapcsolódást a nem csak punnyadni szándékozó 6-12 éves gyerkőcöknek nyári sporttáborainkban. Az elmúlt években sokszor szembesültünk azzal, hogy középső- illetve nagy csoportos ovisokat is szeretnének hozni, de sajnos a klasszikus napközis táborainkhoz ők még kicsik. Ennek megoldásaként idén az említett korosztálynak is kitaláltunk valamit, ami edzi a testet és a lelket, mosolyogni tanít és közösséget épít! 🙂

Ezen a nyáron tehát július 1-től négy héten át, napközis rendszerben, szakképzett óvónők felügyelete mellett várjuk azokat a leendő középsős és nagy csoportos ovisokat, akik szeretnének intenzív módon úszni tanulni, és mellette jól is éreznék magukat.

A délelőtti úszásoktatás mellett lehetőség lesz kipróbálni a tenisz, a squash, a lovaglás és a foci alapjait. E mellett kalandparkban fákon mászkálás, vadasparki séta, váltóversenyek, arcfestés is szerepel a programban. Napi két étkezés, délutáni szundikálási lehetőség, sok jókedv biztosan lesz, az esti garantált alvás pedig csak hab a tortára. A pindúrokat a helyszínek között saját buszainkkal szállítjuk.

A programokon sok-sok fényképet készítünk, melyeket minden résztvevő letölthet a tábor végeztével honlapunkról.

A fent vázolt vakáció-akció limitált létszámmal zajlik, a feliratkozás érkezési sorrendben történik.

További információ, beiratkozás: 70 386 9175

Mi már nagyon várjuk, és persze Benneteket is!

6 komment

 1. Zoe Glózer Persson
  június 12, 2013

  Sziasztok !
  Nagyon szeretnem Zoet beiratni .július 13-tol egy hétig Magyarországon nyaralunk és a jo programjaitokon kivul a nyelv tanulas érdekében szeretnénk helyet foglalni.
  Tisztelettel/ Dorina Glózer

  Válasz
  • saint
   június 12, 2013

   Szia!
   Zoet beírtam a kért időpontra, várjuk szeretettel. Rövidesen privát e-mail-ban is jelentkezem, egy-két adatra szükségem lenne a gyerkőccel kapcsolatban.
   Üdvözlettel,
   St.

   Válasz
 2. Sebo Katalin
  július 19, 2013

  Sziasztok. En -Angliabol- mar masodik alkalommal hozom el Katikat es Magdikat uszas oktatasra. A gyerkocok nagyon elvezik. Jovore megprobaljuk a nyari tabort mi is. Orulok, hogy az ovisoknak is van mar…..foleg azert, mert ahol az idosebb testver mar mehet de a fiatalabb nem ott mindig a boges es a veszskedes van.

  Tamasnak es Zsoltnak kulon koszonet a turelmes oktatasert.

  Kati

  Válasz
  • saint
   július 22, 2013

   Köszönjük az elismerést, jövőre várunk Benneteket!
   Üdv,
   St.

   Válasz
 3. aniko
  május 15, 2014

  Sziasztok,kisfiam 2014 április 1-én lett 3éves,érdeklödnék,hogy mehetne-e nyáron az ovis csoportba?!köszönöm a választ,aniko

  Válasz
  • saint
   május 15, 2014

   Kedves Anikó!
   3 éves gyerkőccel még nem tudunk mit kezdeni. Az úszásoktatásaink is 4-4 és fél éves kortól indulnak. A táborunk elég jövős-menős, ennyire picúr gyermekek számára még nagyon megterhelő. Jövőre viszont már várunk Benneteket szeretettel!
   Üdvözlettel,
   St.

   Válasz

Szólj hozzá!